Coachingia kannattaa käyttää tilanteissa, kun tarvitset apua ajatteluun ja päätöksentekoon.

Ulkopuolinen koulutettu henkilö voi auttaa jäsentämään omia ajatuksiasi sekä tuomaan uusia näkökulmia asioihisi.

Business coaching

Ennen kaikkea esihenkilöille suunnattu henkilökohtaisen valmennuksen muoto, missä valmennussessioilla haetaan entistä tuloksellisempaa  liiketoiminnan- ja henkilöstöjohtamista.

Jokainen esihenkilöasemassa oleva hyötyy asioiden pohdiskelusta coachin kanssa; omia, vielä keskeneräisiä asioita on helppo jalostaa luotettavan tahon seurassa.

Valmentava ote johtamisessa, motivaation johtaminen, arvostava vuorovaikutus, erilaisuuden hyödyntäminen, itseohjautumisen tukeminen ja esihenkilön oma työssäjaksaminen sekä uudistumiskyky ovat asioita, joita käsittelemme usein business coaching -tapaamisissa. 

Näiden asioiden tietoinen työstäminen parantaa johtamistaitoja. Hyvä johtaminen puolestaan vaikuttaa suoraan henkilöstön työssä viihtymiseen ja koko yrityksen tuottavuuteen sekä uudistumiskykyyn. Työntekijöiden tyytyväisyydellä on positiivinen vaikutus myös asiakkaisiin.   

Yhteensopivuus -keskustelu maksutta

On tärkeää, että valmentajan ja valmennettavan henkilökemiat sopivat yhteen. Sen vuoksi ensimmäinen keskustelu on aina maksuton. 

Coaching kävelyt

Suosittelen tätä kaikille erilaisissa ajatuksellisissa umpikujatilanteissa oleville tai halutessasi tuulettaa kunnolla ajatuksiasi.

Tämä valmennus toteutetaan metsässä tai puistossa, sinun mieltymyksen ja fyysisen kunnon mukaisesti. Valmentajana autan sinua löytämään ongelmiisi uudenlaisia ratkaisuvaihtoehtoja.

Luonnon terveysvaikutuksista on valtavasti tutkimustuloksia. Sen lisäksi ulkona liikkuminen avaa mieltä löytämään uusia tulokulmia asioihin ihan eri tavoin kuin sisällä istuessa. Liikkeellä on vaikutusta luovaan kognitioon; aivot pystyvät hyödyntämään luovan ja järjestelmällisen puolen yhteisvaikutusta, koska aivoalueiden välinen kommunikaatio lisääntyy.

Coachingkävely koostuu erilaisista kokemuksellisista vaiheista sekä älyllisestä aivoriihestä, jotka yhdessä johtavat onnistumisen kokemukseen. 

Vastuullisuuscoaching

Tässä yhdistetään coachingin, mentoroinnin ja konsultoinnin menetelmiä joko pienryhmän tai yksilön kanssa. 

Valmennuksen teema on yrityksen vastuullinen toiminta. Tavoitteena voi olla esimerkiksi:

-muodostaa käsitys tämän hetken yritysvastuun tilasta

- yritysvastuun tulevaisuuden sisältöjen ja aikataulujen määrittäminen

- vastuullisuuden näkyminen konkreettisesti yrityksen johtamisessa

- vastuullisuusraportin tuottaminen

 

 

 

Pyydä lisätietoja

Henkilökohtainen RMP motivaatioprofiili

Steven Reissin kehittämä RMP 16 motiivia sisältävä  motivaatioprofiili auttaa jokaista tutustumaan omiin tarpeisiinsa.

Oman motivaatioprofiilin voit tilata (hinta 250 ‚ā¨ + alv 24%) oheisella linkill√§ "Pyyd√§ lis√§tietoja".¬† Vastaan mahdollisiin kysymyksiin ja kun tilaat itsellesi motivaatioprofiilin, saat s√§hk√∂postia, jossa on linkki henkil√∂kohtaisen motivaatio- kartoituksen kysymyksiin.¬†

Kun olet vastannut kysymyksiin, otan sinuun yhteyttä ja sovimme ajan, jolloin tulkitsen sinulle  profiilisi henkilökohtaisesti. Samassa yhteydessä saat lyhytvalmennuksen siihen, miten voit hyödyntää motivaatioprofiiliasi rakentaessasi itsellesi oman näköistä merkityksellistä elämää.

 

Oman työn tuunaaminen

Muovaa työtäsi motiiviesi mukaisesti sellaiseksi, mistä nautit.

Halutessasi voit ottaa muutaman coaching tunnin. Valmennuksessa työstämme sitä, miten voit hyödyntää motiivejasi tuunaamalla työtäsi sinulle paremmin sopivaksi. Työstämme yhdessä miten motiiveja  voi hyödyntää työn mielekkyyden ja työn imun löytämisessä.