Erila Oy

Vilpunkuja 1, 40800 Vaajakoski 

+358 50 568 00 42  

[email protected]   

Y-tunnus 2998051-6

Lähetä sähköpostia

Kuka olen? 

Arja Soramäki,

yli 30 vuotta kokemusta erilaisista johtamistilanteista monenlaisissa organisaatiokulttuureissa.

Pääosin olen työskennellyt finanssisektorilla, osuuspankkiryhmässä esihenkilötehtävissä pankinjohtajana sekä OP-keskuksessa ryhmän sisäisenä liiketoiminnan ja HR-toimintojen kehittäjänä. Vuodesta 2015 lähtien olen työskennellyt business coachina ja mentorina.

Pohjakoulutukseltani olen metsänhoitaja ja luonnontieteiden tohtori. 90-luvun alussa opiskelin Fintrassa  vientimarkkinointia ja vuoden 1991 työskentelin Frankfurtissa kaupallisena avustajana.

Koulutustani olen täydentänyt Certified Business Coach (2015),  RMP motivaatiovalmentaja (2017), Organisaatiokulttuurin mittaaminen OCI (2020) sertifikaateilla. Yritysten vastuullisuuteen liittyvää osaamista olen hankkinut erityisesti vuosien 2020-2023 aikana useissa eri koulutusohjelmissa.

Erilaisten yritysten ja yhdistysten hallituksissa olen työskennellyt yli 30 vuotta (HHJ 2013).

Valmentavan johtamisen ja motivoitumisen teemoja olen työstänyt 2000 luvun alusta lähtien väitöskirjatutkimukseni yhteydessä ja sen jälkeen käytännössä esihenkilönä sekä coachina. 

Mentorina olen toiminut yli 20 vuotta ja Suomen yrityskummeissa vuodesta 2021 lähtien.

 

Itse olen oppinut paljon käytännön työssä, onnistumisista ja virheistä, omista ja toisten tekemisistä. Olen tarkkaillut ihmisten erilaisuutta, erilaisia johtamistilanteita sekä työyhteisöjen menestymis- ja ongelmatilanteita kymmeniä vuosia.

Muodollinen koulutus ja erilaiset kurssit ovat tuoneet teoreettista tietoa ja mahdollistaneet syvällisemmän ymmärryksen sekä erilaisten lainalaisuuksien käsittämisen.  Taustat ja teoriat ovat avartaneet ymmärrystäni mutta ennen kaikkea omat mentorini ja coachini ovat auttaneet asioiden työstämisessä.

En usko mihinkään yksittäiseen johtamisoppiin. Ennemminkin ajattelen, että jokaisen kannattaa valjastaa omat luontaiset vahvuutensa ja pitää huolta kyvykkyydestään katsoa asioita laajasti sekä opetella koko ajan lisää erilaisia asioita. 

Soita tai lähetä viestiä.

Asiakkaiden kanssa työskennellessäni täydennän omaa osaamistani tapauskohtaisesti monipuolisella huippuammattilaisten kumppaniverkostollani.

050 568 0042

[email protected]